• 1

  .

 • 2

  .

 • 3

  .

 • 4

  .

 

Als grasparkiet liefhebber en voorzitter van de Vlaamse grasparkieten club VZW, ben ik het aan mijzelf verplicht om zoveel als mogelijk liefhebbers te betrekken in onze fantastische hobby..

Met onze mooie informatieve VGC website en onze flitsende VGC facebookpagina waren we al goed mee in "de nieuwe media". En toch had ik het gevoel dat er nog meer kansen onbenut bleven.

Na wat brainstormen en wat opzoekwerk kwam er het idee van een eigen website en.Met een persoonlijke website hoop ik meer liefhebbers te bereiken die net zoals ik de passie voor de grasparkiet delen.

Waarom de website?

De berichten op Facebook zijn snel maar vluchtig in tijd terwijl een webartikel op het net gestructureerd achterblijft met een kans om later nogmaals te  worden gevonden.

 • Een website geeft me de kans om een betrouwbare bron te worden en met mijn ruim 40 jaar ervaring moet dat ook wel lukken denk ik. Kennisoverdracht is één van mijn doelstellingen en ook hier past een website perfect in het plaatje. Voor mijzelf meer dan genoeg argumentatie om met deze website van start te gaan.

De website zal wekelijks informatie brengen over hoe ik mijn hobby beleef. Van routines, ervaringen, uitstappen, probleemstellingen, de vogels tot VGC-activiteiten toe het zal er allemaal aan de beurt komen met misschien wel reacties van andere liefhebbers eraan toe.Tot zover de planning en nu maar hopen op mogelijke volgelingen!

 

Ook wil ik mijn andere bevriende clubs een handje toesteken en verleen ik aan hun wat webruimte. Lees en oordeel.

 

f t g

Latest Events

No events